Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

3 februari: Ouders Overleden Kind Vrijwilligersdag

11-01-2018

Wil jij meer betekenen bij het bieden van troost en perspectief?
Voor zaterdag 3 februari 2018 nodigt het bestuur van OOK jou uit voor een verkenning over vrijwillige inzet bij het bieden van troost en perspectief. OOK leert jou graag kennen: waar liggen je kwaliteiten en hoe kan en wil je deze voor de vereniging inzetten? Wat heb je nodig van OOK om actief te worden? Hoe binden we jou als vrijwilliger? En hoe bind je anderen?
Bij OOK kun je (afgebakende) activiteiten organiseren/klussen doen: landelijk, regionaal en/of plaatselijk. Niet alleen organiseren wij elk jaar een landelijke dag; lokaal en regionaal bieden wij inloopmiddagen, wandelingen en andere bijeenkomsten voor ouders. Wij willen er graag achter komen hoe we ook jou kunnen betrekken bij dit vrijwillige werk, zodat we weer door heel Nederland contact kunnen bieden. Zaterdag 3 februari kortom, is een dag waarop de inzet van mensen als jij, het creëren van onderlinge saamhorigheid en verbinding met OOK centraal staan. Als bestuur willen we jullie ondersteunen en handvatten meegeven.

De dag zal professioneel worden begeleid, op een locatie in het midden van het land; deze wordt binnenkort bekend. Wij nodigen iedereen uit die al vrijwilligerswerk doet voor lotgenoten van OOK en iedereen die daarin geïnteresseerd is. Aanmelden voor deze dag kan door een email met je naam en adres te sturen naar info@oudersoverledenkind.nl. Graag ontvangen wij jouw aanmelding op 31 januari uiterlijk. Wij kijken uit naar je komst.

Datum/Tijd:
Zaterdag 03 februari van 10:30 - 16:00 uur.
Locatie:
Een locatie in het midden van het land; deze wordt binnenkort bekend

Naar boven

 Veel dank voor al uw assistentie, want zonder de informatie over de grafrusttermijn die u me had gestuurd was het waarschijnlijk niet gelukt. 

Ellen van Rijn, Deventer
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube