Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Almelo 23 september: Lezing over het Levenstestament

09-09-2019

Lezing over het Levenstestament in Uitvaartcentrum Almelo

In het kader van 150 jaar Vredehof organiseert Vredehof Uitvaartverzorging op 23 september a.s., in samenwerking met notariskantoor Ter Braak Willems Twentse Notarissen, een lezing met de titel  ‘Wat iedereen moet weten over het levenstestament’.

Heeft u er weleens bij stil gestaan wie uw belangen behartigt als u dit zelf niet meer kunt?
Een belangrijke vraag. Dit regelt u zelf door het opstellen van een levenstestament, zaken worden dan geregeld zoals u dit wenst. Mr. Dinand ter Braak vertelt tijdens deze lezing alles over de voordelen van het Levenstestament. Ook het onderwerp Schenken en Erven komt aan bod, evenals Erfbelasting met tips van de notaris hoe hierop te besparen.

De lezing wordt gehouden in Uitvaartcentrum Almelo, W. de Clercqstraat 89 in Almelo. Aanvang lezing om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. Na de lezing, rond 20.30 uur, staat de koffie klaar en is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Aanmelden voor de bijeenkomst is mogelijk door het sturen van een mail naar events@vredehof.nl o.v.v. naam en aantal personen. Vol is vol.

Op de eerste dag van de herfst, op 23 september, wordt voor het eerst Vergankelijkheidsdag gehouden. Vergankelijkheidsdag is bedoeld om nadrukkelijk stil te staan bij ieders sterfelijkheid. U te laten informeren over het belang van een Levenstestament is daar een mooi voorbeeld van.
Meer informatie over Vredehof Uitvaartverzorging en haar activiteiten op www.vredehof.nl

Naar boven

Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor de hulp! Het heeft mij in elk geval enorm geholpen. Vriendelijke groeten, 

Dhr. G. Huls, Amersfoort
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube