Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Almelo 26 mei: Open huis Uitvaartcentrum en Begraafplaats

15-05-2018

Open Huis in Uitvaartcentrum Almelo en Begraafplaats ’t Groenedael

Op zaterdag 26 mei a.s. organiseren Vredehof Uitvaartverzorging en Begraafplaats ’t Groenedael een Open Huis van 11.00 tot 15.00 uur. Tijdens het Open Huis in het Uitvaartcentrum Almelo maken de bezoekers kennis met de vele mogelijkheden die Vredehof kan bieden voor een heel persoonlijke uitvaart. Door de verschillende ruimten kan aan alle wensen en eisen voldaan worden. Men kan bij het uitvaartcentrum terecht voor een uitvaartdienst, een condoleance, met veel mensen, of juist heel intiem. Koffie met cake of uitgebreide catering, alles is mogelijk. Uniek van Uitvaartcentrum Almelo is tevens dat men hier niet aan tijd is gebonden. Tijdens het Open Huis kunnen de bezoekers zich laten informeren over de verzorging van de overledene en over de voordelen van thanatopraxie (lichte balseming). Voor vragen kan men terecht bij de medewerkers van Vredehof. Tevens is er een informatiestand aanwezig van o.a. de Donatiecoördinator van het ZGT, de Algemene Begrafenisvereniging ABA en de Stichting Leendert Vriel Almelo.

Ook de medewerkers van de naastgelegen begraafplaats ’t Groenedael zijn op de begraafplaats aanwezig om de bezoekers te informeren over de verschillende mogelijkheden van begraven.
Daarnaast laat de begraafplaats de mogelijkheden zien van asbestemmingen, en de rol die Almelose kunstenaars daarbij kunnen vervullen, bijvoorbeeld in de urnentuin, in of op een eigen graf of op een uniek plekje op de begraafplaats.

Meer informatie op www.vredehof.nl en op www.begraveninalmelo.nl.

Naar boven

 Veel dank voor al uw assistentie, want zonder de informatie over de grafrusttermijn die u me had gestuurd was het waarschijnlijk niet gelukt. 

Ellen van Rijn, Deventer
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube