Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Amsterdam 3 februari: Workshop OOK De kracht van schrijven

11-01-2018

De enige die precies weet hoe het voelt om in jouw schoenen te staan, ben jij. Wat anderen ook tegen je zeggen, zij kunnen niet in jouw hoofd en in jouw hart kijken. Het helpt om over het verlies van je kind te schrijven. Maar hoe doe je dat? Wat als je altijd veel van schrijven hebt gehouden, maar het nu niet lukt? Of als je juist niet gewend bent om te schrijven?

Bij Harttaal schrijf je volgens een vast ritueel. Je luistert naar wat je denkt en voelt. Dat schrijf je op. Het is niet ingewikkeld, iedereen kan het leren.  Harttaal is een meditatieve vorm van schrijven die op een geweldige manier het vertrouwen in jezelf stimuleert.

Het is gebaseerd op Proprioceptive Writing, een Amerikaanse schrijfmethode die dertig jaar geleden door professor Linda Trichter Metcalf is ontwikkeld. Wies Enthoven geeft Harttaal workshops in haar ‘schrijfschool’ in Amsterdam Noord en door het land.

OOK organiseert meerdere Harttaal-workshops. Je bent welkom op 3 februari in Amsterdam, op 24 februari in Groningen, op 7 april in Elst, op 12 mei in Naaldwijk of op 2 juni in Breda. Bij deze workshop is telkens plaats voor 15 leden. https://www.oudersoverledenkind.nl/agenda/

3 februari 2018
Datum/Tijd:
Zaterdag 03 februari van 13.00-17.00 uur
Locatie:
Harttaal, Hamerstraat 32, 1021 JW Amsterdam

Aanmelden liefst voor 27 januari 2018. Op de website kun je je ook opgeven voor een van de andere workshops.

Naar boven

Wat fijn dat jullie me persoonlijk terugbelden, daardoor kon ik mijn vraag iets makkelijker duidelijk maken. Bedankt!

Mw. A. de Graaf-Stapper, Ruinen
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube