Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Apeldoor 28 mei: Café Doodgewoon over Veluwse Wensambulance

06-05-2019

De wensambulance is een organisatie met goed opgeleide vrijwilligers waarvan de meesten ook beroepsmatig in de zorg werken. Doel is om wensen te vervullen van mensen die langdurig chronisch ziek zijn en/of in de laatste fase van hun leven zijn en liggend vervoerd moeten worden. Hoe werkt de wensambulance? Hoe kan ik die inschakelen? Hoe verloopt een aanvraag? Zijn er kosten aan verbonden? Van 19.15 uur tot 19.45 uur kan de wensambulance van binnen bekeken worden. Hierna volgt uitleg en beantwoording van vragen. Er staat een collectebus voor een vrijwillige bijdrage voor deze stichting.

Gastspreker: Helma van den Berg, bestuurslid en coördinator PR bij de stichting www.veluwsewensambulance.nl

Datum   Dinsdag 28 mei 2019
Thema  De Veluwse Wens Ambulance
Locatie  Wilde Pieters, Hoofdstraat 175, 7311 AZ Apeldoorn
Tijd  Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur,   Vanaf 19.15 uur staan de koffie en thee klaar en bent u van harte welkom

Wat is Café Doodgewoon?
Café Doodgewoon is dé ontmoetingsplek in Oost -Veluwe waar informatieve thema’s over palliatieve zorg besproken worden. Mensen met een levensbedreigende ziekte, hun familie, vrienden en andere belangstellenden voor dit thema zijn van harte welkom. Het netwerk palliatieve zorg Oost Veluwe organiseert deze avonden in de gemeente Apeldoorn. Er zijn altijd meerdere ervaren hulpverleners en vrijwilligers aanwezig van de Kap en hospice Apeldoorn. Deze avond wordt financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Apeldoorn.

Meer informatie
Aanmelden is niet nodig en toegang is gratis.
Website: www.netwerkpalliatievezorg.nl/oostveluwe
Telefoon: 06- 36581651

Naar boven

            Heel hartelijk bedankt voor uw mail met alle informatie! Wat fijn dat u zo veel voor mij hebt uitgezocht. Hier ga ik mee aan de slag.           

Mevrouw F. de Lenth
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube