Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Ardanta

Terug naar overzicht pdf

Helpen door te doen. Daar staat Ardanta voor. We zijn dan ook meer dan een traditionele uitvaartverzekeraar. We helpen met het maken van bewuste keuzes rond overlijden en geven antwoord op praktische vragen. Aan u en uw naasten. Nu én straks als het nodig is.
Soms adviseren we zelfs om juist geen verzekering te nemen. Omdat u hem niet nodig heeft. Ardanta helpt u om dit inzicht te geven. En helpt u met het in kaart brengen van uw persoonlijke wensen. We geven graag tips om praktische zaken rond overlijden te regelen. En ook helpen we u om het nadenken en het gesprek over het leven en de dood makkelijker te maken. Op ardanta.nl leest u hier meer over.

Onze belofte

Het leven. Daarover praat je meestal makkelijker dan over de dood. Toch weet iedereen dat doodgaan bij het leven hoort. Geen eenvoudig onderwerp. Wel is het goed om tijdens uw leven al eens over de dood na te denken. Niet dagelijks natuurlijk, maar zo af en toe. Erover denken is al goed, maar erover praten nog beter. Dat geeft rust & ruimte.

Hoe weet u of een uitvaartverzekering bij u past?
Bij Ardanta helpen we u op verschillende manieren. U kunt op ardanta.nl zelf een check doen bij ‘Bereken jouw uitvaart’. Daarnaast kunt u advies opvragen bij een onafhankelijke verzekeringsadviseur of bij een adviseur van Ardanta. U kunt bij Ardanta telefonisch advies krijgen of er kan een adviseur aan huis komen. De adviseurs van Ardanta maken altijd eerst een inventarisatie van uw wensen en uw financiële situatie. Vervolgens adviseren wij of u een uitvaartproduct nodig heeft en zo ja, welke van onze uitvaartproducten het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden en financiële situatie.

Advieskosten

Als u nog geen klant bent en wij adviseren u, dan brengen wij advies- en distributiekosten in rekening. De hoogte van de advies- en distributiekosten is afhankelijk van uw gezinssituatie. Daarnaast zijn de kosten afhankelijk of u kiest voor telefonisch advies of advies aan huis. De advies- en distributiekosten betaalt u niet ineens, maar betaalt u verspreid over 24 maanden. Zonder extra kosten en tegelijk met uw premiebetaling.

ASR Nederland

Ardanta is een handelsnaam van ASR Levensverzekering N.V.

Brochures

  • Ardanta - Brochure Ik vertel u graag wat we voor u kunnen doen Download pdf (1.98 MB)
  • Ardanta - Wilsbeschikking Download pdf (4.46 MB)

Video: https://www.youtube.com/watch?v=M7n_fOTKLMw&list=PLo9nVybmxU6SJWsvQCWzoMtcrFuY5W62T

Naar boven

Wat fijn dat jullie me persoonlijk terugbelden, daardoor kon ik mijn vraag iets makkelijker duidelijk maken. Bedankt!

Mw. A. de Graaf-Stapper, Ruinen
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube