Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Baarn 16 en 17 november: Ouderweekend OOK 2019

30-10-2019

De behoefte om over je overleden kind te praten en je verdriet en gemis met lotgenoten te delen, bindt ons allen. Of je kind pas kort geleden of al een aantal jaren overleden is, maakt daarbij niet uit. Een lotgenoot hoef je niets uit te leggen en dat maakt het makkelijker om te praten over de rouw om je overleden kind(eren) en over het zoeken naar houvast en nieuw perspectief in je leven.

OOK organiseert eenmaal per jaar een weekend waar lotgenoten in een warme, veilige omgeving alle ruimte krijgen om hun verhaal te doen en zo herkenning en troost bij elkaar kunnen vinden. De essentie van deze bijeenkomst: aandacht en tijd hebben voor elkaar.

We staan stil bij hoe het nu met je gaat en wat je nodig hebt om de komende tijd verder te kunnen. Daarbij is ook tijd ingeruimd voor ontspanning, een creatieve activiteit en het maken van een wandeling in de prachtige bosrijke omgeving. Het weekend wordt georganiseerd door drie vrijwilligers/lotgenoten en een professioneel begeleider.

Het aantal plaatsen is beperkt; bij overinschrijving hebben ouders die niet eerder deelnamen aan een ouderweekend van OOK voorrang boven mensen die al eerder zijn geweest. Omdat OOK kosten maakt voor het weekend op basis van het aantal inschrijvingen, worden bij annulering na 1 oktober 2019 de kosten in rekening.
De kosten zijn € 112,50 per deelnemer, per echtpaar € 225.

Datum/Tijd
zaterdag 16 november - zondag 17 november
10:00 - 16:00

Locatie
Conferentiecentrum Drakenburg Baarn
Dr. Albert Schweitzerweg 1
Baarn

Alle details vind je op deze pagina.

Naar boven

 In ieder geval kan ik er verder mee. Nogmaals dank. Fijn dat er een organisatie is als de uwe! 

Mevrouw S. Jaspers, Breda
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube