Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Bijnen Uitvaartzorg

Terug naar overzicht pdf

"Je moet er voor zorgen dat alles goed geregeld is", dé uitspraak van oprichter Marinus Bijnen (Vught, 1928). Een credo dat overgenomen werd door zoon Harrie en vervolgens door kleinzonen Rien en Henk, die nu leiding geven aan Bijnen Uitvaartverzorging. Nu, ruim 85 jaar na de oprichting, is dit credo nog volledig van toepassing.

Uitvaart Informatieplein
Het Uitvaart Informatieplein van Bijnen Uitvaartverzorging is een unieke tentoonstelling van alles wat met uitvaarten te maken heeft. Deze unieke manier van presenteren geeft u de mogelijkheid om rustig te bekijken wat er voor u interessant is. Juist wanneer u nog geen idee heeft over de invulling van uw eigen uitvaart, biedt het Uitvaart Informatieplein© u inzicht in producten en diensten die Bijnen Uitvaartverzorging voor u kan regelen.

Van assieraden tot zerken, alles staat voor u uitgestald om een goed beeld te krijgen van alle ontwikkelingen die zich in de uitvaartbranche afspelen. Uiteraard zijn de medewerkers van Bijnen Uitvaartverzorging er om u wegwijs te maken en uitleg te geven over de diverse items.  En als u er toch bent: registreer meteen uw Wilsbeschikking, zodat u niet alleen uw wensen duidelijk op een rij heeft, maar ook uw naasten hiervan op de hoogte zijn.

Bijnen Thanatopraxie
Bijnen Thanatopraxie beschikt over thanatopracteurs zoals Olaf Bijnen, die in het bezit zijn van de juiste kennis en ervaring op het gebied van thanatopraxie. Olaf Bijnen ontving het allereerste Nederlandse diploma en is officieel gediplomeerd thanatopracteur.

Drukkerij Bijnen Printing
Onze eigen drukkerij met grafische afdeling beschikt over alle faciliteiten om rouwdrukwerk in kleur of zwart-wit (rouwkaarten, gedachtenisprentjes, dankbetuigingen etc.) in eigen beheer te vervaardigen. Daarnaast verzorgen wij ook, in overleg met landelijke en regionale dagbladen, de opmaak van familieberichten. Een flexibele houding en korte communicatielijnen maken het mogelijk dat drukwerk altijd snel beschikbaar is.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=syHSKEieTIs

Naar boven

 Hartelijk dank voor de voortreffelijk verzorgde informatie. Ik weet wat mij te doen staat!  

Nicole Jansen, Dongen
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube