Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Bogra Uitvaartkisten

Terug naar overzicht pdf

Bogra Uitvaartkisten BV is sinds 1936 producent en leverancier van uitvaartkisten, urnen en artikelen rondom de kist. De levering van uitvaartkisten vindt rechtstreeks plaats aan de uitvaartondernemer of via depots.

Collectie uitvaartkisten
Het kistenaanbod van Bogra Uitvaartkisten is onderverdeeld in vier sfeerlijnen: Traditioneel, Eco, Hedendaags en Luxe. Iedere sfeerlijn heeft zijn eigen kleur, waaronder diverse modellen terug te vinden zijn. We hebben de officieel goedgekeurde kisten voor natuurbegraven in de kistserie ‘Natuurlijk’. Daarnaast is er ook een assortiment kinderkisten aanwezig. De kisten van Bogra Uitvaartkisten worden vervaardigd uit diverse materiaalsoorten. De collectie loopt uiteen van zeer courante kisten, gemaakt met geavanceerde computergestuurde apparatuur, tot exclusieve handgemaakte exemplaren. Door verschillende soorten grepen, sluitingen en bekleding te combineren levert Bogra Uitvaartkisten in totaal meer dan 1.000 uitvoeringen. Dit sluit perfect aan bij de wens van steeds meer mensen om de uitvaart een persoonlijk karakter te geven, zodat de sfeer van de uitvaart recht doet aan de identiteit van de overledene.

Depots
Bogra Uitvaartkisten werkt samen met verschillende depots verspreid over het hele land. Hierdoor is een snelle levering mogelijk.

Milieuverantwoord ondernemen
De Bogra Uitvaartkisten worden geproduceerd op een wijze die het milieu zo min mogelijk belasten. De kisten die van berken- en beukenhout zijn gemaakt, zijn FSC® gecertificeerd.
Daarnaast houden wij rekening met het milieu in de keten van grondstoffen, bezorgen, produceren.

Brochures

  • Bogra Uitvaartkisten - Brochure Tramonto Download pdf (4.86 MB)

Video: https://www.youtube.com/watch?v=9j_fCSexd-w

Naar boven

 Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor de hulp! Het is fijn dat er iets bestaat waar ik terecht kan met vragen en waarvan ik denk dat het onafhankelijk is. Het heeft mij in elk geval enorm geholpen. Vriendelijke groeten,  

Tineke
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube