Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

CVU Uitvaartzorg

Terug naar overzicht pdf

CVU Uitvaartzorg is een vooraanstaande uitvaartorganisatie met een lange historie. Het verzorgen van de uitvaart die bij u past, dat is onze missie.

CVU Uitvaartzorg
CVU staat garant voor het verzorgen van een persoonlijke begrafenis of crematie met respect voor ieders levensbeschouwing. Uw specifieke wensen zijn voor ons altijd het centrale uitgangspunt. Stevig geworteld in de regio groot Rijnmond zijn wij lokaal op verschillende locaties aanwezig. Bij u in de buurt werken professionele en gepassioneerde medewerkers, die begrijpen wat het betekent als u een dierbare heeft verloren. Dat is de kracht van onze organisatie.
U kunt bij ons terecht voor een grote verscheidenheid aan diensten, zoals voorzorg, eigen uitvaartcentra, thuisopbaring, rouwdrukwerk uit onze eigen drukkerij, ruim assortiment uitvaartkisten en rouwarrangementen, de CVU uitvaartbus, depositofonds, wilsbeschikking en herinneringsvormen. Na de uitvaart biedt onze eigen nazorgmedewerkster kosteloos nazorg aan. Onze uitvaartonderneming heeft ruime ervaring met multiculturele uitvaarten die verlopen volgens de eigen uitvaartriten. Ook verzorgen wij de repatriƫring van de overledene naar het land van herkomst.

Focus op kwaliteit
Kwaliteit in onze dienstverlening is voor CVU een vanzelfsprekendheid. Zorgvuldig werken, naast mensen staan, afstand bewaren, regie voeren. Onze uitvaartverzorgers verstaan hun vak. Ze begrijpen hoe belangrijk het is om op gepaste wijze afscheid te nemen van een dierbare. Ze hebben tijd voor u en nemen alle zorg uit handen. Natuurlijk nooit zonder alles nauwkeurig met u door te spreken.

Als lid van de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU) beschikt CVU over het Keurmerk Uitvaartzorg. Daarnaast zijn wij ook gecertificeerd volgens een ISO 9001 kwaliteits-normering. Om onze kwaliteit continu te borgen, voeren wij klanttevredenheidsonderzoeken uit.

Onze persoonlijke belofte
Wat u van ons mag verwachten: de uitvaart die bij u past, persoonlijke aandacht, vertrouwen, waarmaken van uw verwachtingen, helderheid in kosten, gastvrijheid, excellente dienstverlening en adequate klachtafhandeling als iets toch niet naar tevredenheid verloopt.

Brochures

Naar boven

        Dank jullie wel! Ik ga beide instanties benaderen en ben zeker weer verder geholpen. Fijn dat jullie er voor me zijn.     

Ilse
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube