Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

De Gelderlander

Terug naar overzicht pdf

De Gelderlander zorgt dagelijks voor het nieuws in Gelderland en in delen van Brabant en Utrecht en maakt onderdeel uit van DPG Media.

Familieberichten
Dagelijks worden in de dagbladen van DPG Media waaronder De Gelderlander familieberichten geplaatst. Daarnaast is het mogelijk om in de weekbladen bijvoorbeeld Arnhemse Koerier en Oude IJsselstreek Vizier familieberichten te plaatsen. Familieberichten zijn onder te verdelen in blijde berichten en rouwberichten. Onder blijde berichten worden berichten over geboorte, verloving, huwelijk en jubileum verstaan. Rouwberichten zijn berichten over overlijden, dankbetuiging, bijzetting, verstrooiing, jaardienst en in memoriam. Naast een kennisgeving van overlijden namens directe nabestaanden is het ook mogelijk uw medeleven te betuigen bij het overlijden van een familielid, vriend of collega/ medewerker.

Familieberichten kunnen geheel naar wens op een warme, persoonlijke en stijlvolle manier samengesteld worden. Het gebruik van witruimte geeft extra rust en harmonie, waardoor tekst en beeld beter tot hun recht komen. Het bericht krijgt een chique uitstraling. Kleur in een familiebericht helpt het bericht persoonlijker te maken, hetzelfde geldt voor het gebruik van afbeeldingen.

Via www.familieberichtenonline.nl kunt u zelf eenvoudig uw familiebericht samenstellen. Ook ziet u direct wat de kosten van het bericht zijn. Wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig bij het samenstellen van een familiebericht. Neem dan contact op met onze afdeling familieberichten 088-0139999.

Voor uitvaartverzorgers en uitvaartgerelateerde bedrijven, zoals steenhouwerij, biedt de familieberichtenpagina interessante mogelijkheden om het bedrijf en de diensten onder de aandacht te brengen van onze lezers. Op de pagina is ruimte gereserveerd voor commerciële advertenties.

De afdeling familieberichten is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00-17.00 uur en op zondag van 13.00-17.00 uur op telefoonnummer 088-0139999. Ons mailadres is: familieberichtengelderlander@dpgmedia.nl of familieberichtenweekbladen@dpgmedia.nl voor onze weekbladen.

In samenwerking met Mensenlinq biedt De Gelderlander de pagina dg.nl/familieberichten. U vindt deze pagina Familieberichten ook via ‘familieberichten’ in het hoofdmenu. Standaard zoekt u op deze pagina naar rouwadvertenties uit De Gelderlander, maar in het overzicht treft u vele Nederlandse dag- en weekbladen aan.

Bij een overlijdensbericht bestaat de mogelijk te condoleren en/of condoleances van anderen terug te lezen. Als u op zoek bent naar een specifiek familiebericht, kan worden gezocht op voornaam, achternaam of binnen een bepaalde tijdsperiode. Ook bestaat de mogelijkheid om nieuwe familieberichten door te geven, rouwbloemen te bestellen, de gedenkwinkel te bezoeken en de regionale uitvaartadressengids te raadplegen.

Brochures

Naar boven

        Dank jullie wel! Ik ga beide instanties benaderen en ben zeker weer verder geholpen. Fijn dat jullie er voor me zijn.     

Ilse
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube