Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Drukkerij te Sligte-Olijdam

Terug naar overzicht pdf

Familiedrukwerk
Met een eigen drukkerij, binderij en een geschiedenis van bijna 100 jaar hebben wij altijd een streepje voor op de concurrent. Met een team van 24 grafisch geschoolde medewerkers wordt een breed scala aan grafimedia producten vervaardigd. Het dienstenpakket van drukkerij te Sligte-Olijdam omvat alles wat u nodig heeft, van visitekaartjes tot omvangrijke full color brochures, van spandoeken tot volledige huisstijlen en van vlaggen tot enveloppen. Wij zijn uw partner in alle grafimedia producten.

Sterk in kwaliteit en service. Bij ons weet u waar u aan toe bent. Uw bestelling wordt altijd op tijd geleverd want een afspraak is een afspraak bij ons. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Kleinere oplages

Ook het drukken in kleinere oplages is bij ons mogelijk met onze digitale pers. Oplages vanaf 5 stuks zijn al mogelijk! Voor al deze mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons. Ook kunt u op onze vernieuwde website op een snelle en voordelige manier alle soorten van gedrukte media bestellen.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=_MLnmAnZsgg

Naar boven

 Erg plezierig, zoals jullie me verder hebben geholpen. Dat maakte het maken van sommige keuzes iets makkelijker… Ik ben er echt mee geholpen. 

Dhr. K. de Wolff, Rotterdam
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube