Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Enschede 3 december: ISO certificaat en nieuwe huisstijl als afsluiting jubileumjaar Vredehof

03-12-2019

Vredehof sluit het 150-jarig bestaan dit jaar in stijl af. Trots deelt zij mee dat naast het Keurmerk Uitvaartzorg en ISO voor het bedrijfsonderdeel Postmortale Zorg, zij nu ook het NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat hebben behaald voor de gehele organisatie. Met dit certificaat toont Vredehof aan dat zij de kwaliteit leveren die nabestaanden mogen verwachten en dat deze consequent worden getoetst aan de strenge eisen die daarvoor gelden.
Daarnaast sluit Vredehof dit bijzondere jubileumjaar af met een nieuwe en frisse huisstijl.
Met de combinatie van rouwpaars en het accent van goud in het nieuwe logo laat Vredehof zien dat zij meegaan met de tijd maar tegelijkertijd oog houden voor tradities en etiquette. Het nieuwe logo verbeeldt de kiezelsteen die meedeint met de stroming van het leven, maar tegelijkertijd wel zijn vaste vorm behoudt. Een metafoor die past bij Vredehof maar juist ook bij de families die zij mogen bijstaan. Vredehof geeft aan dat zij met deze nieuwe huisstijl vol vertrouwen de toekomst tegemoet zien. Ook de website is inmiddels vormgegeven in de nieuwe huisstijl. Kijk op www.vredehof.nl

Op de foto: Inge Braamhaar (Adviseur Kwaliteit en Beleid) en Pedro Swier (Algemeen Directeur) met het ISO certificaat. (foto: Annemiek Volkers)

Naar boven

 Hartelijk dank voor de voortreffelijk verzorgde informatie. Ik weet wat mij te doen staat!  

Nicole Jansen, Dongen
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube