Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Enschede: Gedichtenbundel ter inspiratie rouwadvertentie

08-07-2019

Gedichtenbundel ter inspiratie

Bij een afscheid moeten er vele zaken worden geregeld en zijn er even zoveel vragen. Bijvoorbeeld hoe u de dingen goed kunt verwoorden. Om de nabestaanden hierin bij te staan hebben Vredehof Uitvaartverzorging en De Persgroep, afd. familieberichten samen het initiatief genomen voor het opstellen van een handige ‘Gedichtenbundel ter inspiratie’. Er zijn diverse gedichten opgenomen die nabestaanden kunnen inspireren bij het samenstellen van een rouwkaart of familiebericht.

Op vrijdag 21 juni heeft Pedro Swier, Algemeen Directeur van Vredehof uitvaartverzorging, het eerste exemplaar van deze gedichtenbundel in ontvangst genomen van Yvonne Nicolasen van De Persgroep. Vredehof Uitvaartverzorging viert dit jaar haar 150-jarig bestaan en wil daarom wat extra terug doen voor de samenleving. Naast het organiseren van informatieve lezingen en het al eerder uitgegeven herinneringsboekje is ook deze gedichtenbundel daar een voorbeeld van.

Het boekje is gratis beschikbaar voor de families die Vredehof mag begeleiden bij de uitvaart of bij een adviesgesprek. Meer informatie op de website www.vredehof.nl

Naar boven

In ieder geval kan ik er verder mee. Nogmaals dank, fijn dat er een organisatie is als de uwe!

Mevrouw T. Jagers, Zutphen
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube