Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Geldrop 28 oktober: Herinneringsconcert

09-10-2018

Het overlijden van een dierbare naaste is een ingrijpende gebeurtenis. Elk verlies is anders, wordt verschillend beleefd. Soms komt het verlies onverwacht, soms hield je er al voorzichtig rekening mee. Altijd geeft het verdriet. Samenzijn met anderen kan helpen om de draad van het leven weer op te pakken. Het herinneringsconcert biedt de gelegenheid om samen te herinneren en samen te delen...
De avond wordt georganiseerd voor alle inwoners van Geldrop en Mierlo. 
Er zal sfeervolle muziek klinken en er zullen woorden van bemoediging en hoop worden uitgesproken. De namen van de overledenen worden tijdens het herinneringsconcert genoemd en op een beeldscherm getoond en vormen het hart van dit concert. Ook de mensen die de uitvaart van hun dierbare niet door Van der Stappen uitvaartverzorging hebben laten verzorgen, zijn uiteraard van harte welkom. 

H. Brigidakerk - Nieuwendijk 2 Geldrop-Centrum
Aanvang 14:30, ontvangst vanaf 14:00
Er zijn geen kosten aan verbonden

Als u geïnteresseerd bent om deze avond bij te wonen, kunt u zich aanmelden tijdens kantooruren bij Van der Stappen uitvaartverzorging op telefoonnummer 040 284 1550 of via het aanmeldingsformulier op de website van Van der Stappen.

Naar boven

        Dank jullie wel! Ik ga beide instanties benaderen en ben zeker weer verder geholpen. Fijn dat jullie er voor me zijn.     

Ilse