Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Grafzorg Nederland

Terug naar overzicht pdf

Grafzorg Nederland biedt faciliteiten voor de aankoop en het behoud van (familie)graven.

Reserveren, kopen en beheren van graven
Grafzorg Nederland is de grootste grafbeheerder in Nederland. Zij reserveert, koopt en beheert graven voor instellingen, notariaat en particulieren. Op elke begraafplaats, gemeentelijk en kerkelijk, ook in het buitenland. Trouwens niet alleen graven, ook asbussen in een urnentuin of colombarium.
Ook een mausoleum of zelfs een particuliere begraafplaats maakt Grafzorg mogelijk.
Uw situatie en wensen zijn het uitgangspunt: maatwerk is voor ons standaard.

Grafzorg Nederland biedt faciliteiten voor de aankoop en het behoud van familiegraven. Een eigen graf is een wens van velen. Maar als een familiegraf onbeheerd is, kan het worden verwijderd. Als er geen nabestaanden meer zijn, zorgt Grafzorg Nederland voor het graf en het monument. Beheer door Grafzorg Nederland biedt de zekerheid dat een graf niet voortijdig kan worden geruimd. Een veilig gevoel. Bovendien hoeven nabestaanden niet meer de familie langs om geld in te zamelen voor onderhoudskosten. Of om het graf elke 10 jaar te verlengen. Het voortbestaan van een graf voor bijvoorbeeld 50 jaar, of zelfs 'eeuwigdurend' is direct eenvoudig te regelen. Voor u een hele zorg minder.

 Veel dank voor al uw assistentie, want zonder de informatie over de grafrusttermijn die u me had gestuurd was het waarschijnlijk niet gelukt. 

Ellen van Rijn, Deventer
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube