Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Kapelle 18 januari: Middag met Ada de Jong

08-01-2020

Voor lotgenoten in de regio Zeeland verzorgt OOK in samenwerking met Stichting Enna (Eindeloos Namen Noemen met Aandacht) een middag met Ada de Jong in Dorpshuis de Vroone (Kapelle).
Ada de Jong: “Op 24 juli 2008 verloor Ik door een bergongeluk mijn gezin. Mijn man en kinderen van 17, 20 en 22 jaar waren er ineens niet meer en daarmee raakte ik ook mij zelf kwijt.
De jaren daarna waren een zoektocht. Hoe verder gaan als je alles kwijt bent? Ik schreef samen met Christa Anbeek het boek ‘Berg van de ziel’ over het zoeken naar manieren om verder te leven. Nu, na elf jaar, gaat het meestal goed en soms ook niet.
Ik heb veel gestudeerd en geprobeerd. Inmiddels weet ik wat ik moet doen om minder vaak om te vallen. Dat betekent niet dat dat voor iedereen werkt. Maar voor sommigen wel. Dat maakt het voor mij belangrijk om hierover met lotgenoten te praten.”

U bent als lotgenoot, familielid of belangstellende van harte welkom. Er is ruime parkeergelegenheid. Aanmeldin verloopt via de website van de OOK.

De zaal zal openen om 13.30 uur voor de inloop. Ada begint om 14.00 uur.

Naar boven

 Bedankt voor de informatie, dat is precies wat wij zoeken! Hartelijk dank! 

Familie de Groot
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube