Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Leeuwarder Courant

Terug naar overzicht pdf

De Leeuwarder Courant is sinds 1752 het hoofdblad van Friesland. De redactie biedt de lezers een compleet aanbod aan nieuws.

De Leeuwarder Courant
De Leeuwarder Courant is sinds 1752 het hoofdblad van Friesland. De redactie biedt de lezers een compleet aanbod aan nieuws. Er is een zeer prominente plaats ingeruimd voor het regionale Friese nieuws, naast het binnenland- en buitenlandnieuws. De Leeuwarder Courant streeft naar serieuze berichtgeving op elk gebied, waarbij de lichte toets niet wordt gemeden. De Leeuwarder Courant is een multimediaal A-merk dat naast de dagelijkse krant het nieuws brengt via internet, mobiel internet, iPhone app, Android app, iPad app en een digitale krant.

Familiebericht plaatsen
Een familiebericht plaatsen is een gevoelige zaak, uw rouwadvertentie gaat immers altijd over het verlies van een naaste, familie, vriend of kennis. Voor de Leeuwarder Courant en onze weekbladen kunt u via familieberichtenonline.nl op een eenvoudige, snelle en zekere manier de gewenste overlijdensadvertentie samenstellen en plaatsen in onze kranten. U kunt ook telefonisch of via e-mail overlijdensadvertenties bij ons opgeven.
T: 088-8005700
E: familieberichten@ndcmediagroep.nl

Brochures

  • Leeuwarder Courant - Familieberichten Download pdf (4.43 MB)
Naar boven

In ieder geval kan ik er verder mee. Nogmaals dank, fijn dat er een organisatie is als de uwe!

Mevrouw T. Jagers, Zutphen
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube