Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Losser 15 april: Open dag Uitvaartcentrum

03-04-2019

Op maandagavond 15 april zet Vredehof / Flokstra en De Leeuw de deuren open van Uitvaartcentrum Losser aan de Bernhard Leurinkstraat 25 in Losser. Van 19.00 tot 21.00 uur hebben de inwoners van Losser de gelegenheid het uitvaartcentrum te bekijken.

Het interieur van Uitvaartcentrum Losser is aangepast aan de wensen en de tijd van nu. Het uitvaartcentrum beschikt nu over een pantry en een nieuwe 24-uurs familiekamer waarin de overledene tot aan de dag van de uitvaart kan verblijven. Vredehof geeft aan dat de familie hier, net als thuis, indien gewenst ook bezoek kan ontvangen. Men kan zelf aan de kamer een heel eigen karakter geven door foto’s, muziek, tekeningen en andere persoonlijke items te plaatsen. Daarmee wordt de opbaring in Uitvaartcentrum Losser nog meer een verlengstuk van de thuissituatie. Hierin wordt alle vrijheid gegeven. Het enige waarop Vredehof toeziet is of de veiligheid niet in het geding is. Vredehof / Flokstra en De Leeuw zal iedere dag een preventief controlebezoek verrichten. De familiekamer biedt daarnaast een goed alternatief wanneer een thuisopbaring om praktische of emotionele redenen niet wenselijk of mogelijk is.

Ron de Leeuw en Dennis Flokstra (uitvaartleiders Vredehof / Flokstra en De Leeuw) en Pedro Swier (Algemeen directeur) zijn aanwezig om de bezoekers rond te leiden en uitleg te geven over de mogelijkheden van Uitvaartcentrum Losser.

Naar boven

Wat fijn dat jullie me persoonlijk terugbelden, daardoor kon ik mijn vraag iets makkelijker duidelijk maken. Bedankt!

Mw. A. de Graaf-Stapper, Ruinen
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube