Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Maarssen 5 oktober: Lezing over boek “Rouw op mijn dak”

25-09-2019

Op 5 oktober 2019 organiseert OOK District Midden een bijeenkomst in Maarssen. Martin Los zal spreken over het boek “Rouw op mijn dak”, dat hij schreef over zijn dochter Rosa die in 2016 overleed, nog maar 37 jaar oud.

Martin Los is getrouwd en priester, een unieke combinatie. In een interview met Trouw zegt hij: “….. Ik ben ervan overtuigd dat omgang met gestorvenen een nieuwe cultuur zou moeten worden. Die cultuur hebben we in de katholieke kerk ooit gehad, maar die is getheologiseerd. Ik denk dat er nog veel te ontdekken valt. Rouwen is je verzoenen met het onverzoenlijke. Dat probeer ik met vallen en opstaan. Wat mij troost is het beeld dat wij Rosa niet hebben achtergelaten in het verleden, maar dat ze naar ons toe komt op een nieuwe wijze.  …. ”

Inloop vanaf 13:30 uur,  aanvang: 14:00 uur, einde omstreeks 16:00 uur.
Locatie: Pastorie “De Eenhoorn”, Breedstraat 3, naast de Grote Kerk, Maarssen. Aanmelden verloopt via het formulier op de website van de OOK.

Op 19 oktober spreekt Martin ook bij OOK in Elst.

Naar boven

 Erg plezierig, zoals jullie me verder hebben geholpen. Dat maakte het maken van sommige keuzes iets makkelijker… Ik ben er echt mee geholpen. 

Dhr. K. de Wolff, Rotterdam
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube