Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Medisch Spectrum Twente (MST)

Terug naar overzicht pdf

Medisch Spectrum Twente (MST) behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van ons land. MST beschikt over ziekenhuislocaties te Enschede en Oldenzaal en buitenpoliklinieken in Haaksbergen en Losser.

In het hart van Enschede is op 11 juni 2016 het nieuwe MST officieel geopend. Een uniek en modern ziekenhuis waar iedereen terecht kan voor alle zorg, zeker ook als het complex of acuut is. En waarin alles is ingericht op persoonlijke aandacht.

MST is gebouwd met de overtuiging dat zorg en service aan de patiënt beter kunnen. Slimmer en moderner. Dus werken onze medische professionals met de modernste voorzieningen en nieuwste medische apparatuur. Onze 15 operatiekamers liggen samen met de Intensive Care op één verdieping en hebben apparatuur die uniek is in Nederland. MST is onderdeel van een groot landelijk zorgnetwerk en een gerenommeerd centrum voor opleiding en onderzoek. Wij kunnen al uw zorgvragen beantwoorden.

De zorg en service kunnen niet alleen slimmer en moderner, maar ook persoonlijker. Met meer oog en aandacht voor de patiënt. Want beter worden, begint met je beter voelen. Daarom biedt MST volop rust en ruimte, privacy en comfort. Er zijn groene en open ruimtes om u heen en er valt volop daglicht naar binnen. Verblijft u in één van de vele eenpersoonskamers dan heeft u een eigen badkamer en toilet, roomservice en een iPad. Er zijn geen vaste bezoektijden, zodat uw familie u altijd kan komen steunen. U kunt zelf uw dag indelen, net als thuis. En met een eenpersoonskamer krijgt u meer nachtrust. Alles is gericht op beter en sneller herstel.

Wij zijn trots op dit nieuwe ziekenhuis, úw ziekenhuis. Maar wij zijn vooral trots op alle medewerkers die zich dag en nacht inzetten om u de best mogelijke zorg en service te bieden. Zij máken het ziekenhuis.

U kunt op ons vertrouwen als u zorg nodig heeft, maar u bent ook altijd welkom om zomaar eens een kijkje te nemen en een kopje koffie te drinken in het restaurant. U kunt dan zelf ervaren hoe licht en ruimtelijk het nieuwe ziekenhuis is.

 Erg plezierig, zoals jullie me verder hebben geholpen. Dat maakte het maken van sommige keuzes iets makkelijker… Ik ben er echt mee geholpen. 

Dhr. K. de Wolff, Rotterdam
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube