Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Nieuwe participanten bij de Uitvaart Informatie Hulplijn

10-07-2018

De Uitvaart Informatie Hulplijn verwelkomt Post Mortem en Marnix Beverloo Uitvaartverzorging als nieuwe participanten.

Onlangs is Post Mortem participant geworden van de Uitvaart Informatie Hulplijn. Post Mortem heeft vestigingen in Den Haag, Leiden, Lisse, Rotterdam en Monster in het Westland.
Post Mortem is gespecialiseerd in het verzorgen en vervoeren van overledenen. Dat kan gaan van cosmetische verrichtingen of het verwijderen van pacemakers tot transport en repatriëring. Tot de opdrachtgevers van Post Mortem horen uitvaartondernemingen, ziekenhuizen, mortuaria, overheidsinstellingen, waaronder politie en verzekeringsmaatschappijen, bijvoorbeeld in het geval van repatriëringen.

Ook Marnix Beverloo Uitvaartverzorging heeft zich aangesloten bij de Uitvaart Informatie Hulplijn. Marnix Beverloo Uitvaartverzorging (voorheen Monuta Beverloo) is gevestigd in Hoogeveen en al meer dan 12 jaar actief in Noord Nederland. Met de toetreding van Marnix Beverloo Uitvaartverzorging breiden we het aantal uitvaartondernemers die participeren in onze stichting weer uit.

Mede dankzij onze participanten, uit diverse branches, en onze Vrienden, veelal non-profit organisaties die vanuit ideële overwegingen of maatschappelijke betrokkenheid actief zijn, heeft de Uitvaart Informatie Hulplijn een uitgebreid netwerk en zijn wij in staat dagelijks weer iedereen die een vraag heeft rondom uitvaart, overlijden en nazorg van betrouwbare informatie te voorzien. Wij zijn dan ook bijzonder blij met deze twee nieuwe participanten, want door middel van de steun en expertise van onze participanten en Vrienden kunnen wij onze vraagstellers nog beter van dienst zijn.

Naar boven

 Erg plezierig, zoals jullie me verder hebben geholpen. Dat maakte het maken van sommige keuzes iets makkelijker… Ik ben er echt mee geholpen. 

Dhr. K. de Wolff, Rotterdam