Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Oosterhout: Vacature Uitvaartassistent (oproepbasis)

06-07-2018

Uw houvast bij afscheid
Bruijns Uitvaartverzorging kan nabestaanden als geen ander houvast bieden in de moeilijke dagen na een overlijden. Wij nemen graag alle zorg uit handen zodat nabestaanden tijd hebben voor hun emoties en voor het invullen van een persoonlijke afscheidsceremonie. We bieden daarbij een luisterend oor, denken mee en begeleiden in het vormgeven van een mooi en persoonlijk afscheid.

Bruijns uitvaartverzorging staat voor lokale betrokkenheid en is bekend met lokale crematoria en begraafplaatsen. Wij bieden ondersteuning door een klein, hecht team met de uitvaartverzorger als het persoonlijk aanspreekpunt. Nabestaanden kunnen erop vertrouwen dat wij alles verzorgen met de grootst mogelijke zorg en respect. Wij kiezen voor excellente dienstverlening met een passende invulling voor iedere wens. Als één van de weinige uitvaartorganisaties kunnen wij de totale uitvaart in eigen beheer verzorgen met onze eigen medewerkers.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

UITVAARTASSISTENT op oproepbasis

Je draagt mede zorg voor een stijlvolle uitvoering van de uitvaart en een plechtig verloop hiervan. Het betreft begeleiding van uitvaarten in de gehele regio.

De werkzaamheden bevatten het begeleiden van de overledene, het verzorgen van de schriftelijke condoleance, het in en uit de kerk brengen van bloemstukken, het uitreiken van prentjes, het laten dalen van de overledene in het graf.

Vereisten: representatieve uitstraling, accuraat, bij voorkeur beschikking over eigen vervoer, flexibiliteit t.a.v. werktijden.

Om te solliciteren kunt u uw sollicitatie voorzien van uw CV, motivatiebrief en foto versturen aan: Vacatures@bruijns-uitvaart.nl, t.a.v. Mw. S. Phaf. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Mw. S. Phaf, Manager P&O, op maandagochtend, dinsdag, donderdag en vrijdag via tel.nr. 040-2895654.

Naar boven

Wat fijn dat jullie me persoonlijk terugbelden, daardoor kon ik mijn vraag iets makkelijker duidelijk maken. Bedankt!

Mw. A. de Graaf-Stapper, Ruinen