Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Ouders Overleden Kind (OOK)

Terug naar overzicht pdf

Ouders Overleden Kind (OOK)

OOK is een zelfhulporganisatie, opgericht in 1981, met zo’n 1500 leden verspreid over heel Nederland. Allemaal ouders van een overleden kind die vanuit hun ervaringsdeskundigheid andere ouders kunnen helpen na het verlies van hun kind.

OOK biedt HERKENNING, TROOST, PERSPECTIEF
Vanuit lotgenotencontact ondersteunen we elkaar om uiteindelijk te beseffen dat naast het verdriet om het verlies van je kind er de mogelijkheid is om weer verder te gaan.

OOK brengt lotgenoten met elkaar in contact door het bieden van persoonlijke gesprekken, gespreksgroepen, lezingen, workshops en een landelijke dag. Altijd informeel en veilig.

OOK organiseert in verschillende regio’s inloopmiddagen voor lotgenoten om met elkaar uw verhalen en ervaringen uit te wisselen.

OOK brengt de Nabij uit, een kwartaalblad voor ouders overleden kind, met elk kwartaal een nieuw thema en informatie over activiteiten in diverse regio’s.
Via de website kunt u contact opnemen met OOK.

Verbonden Broers en Zussen (VBZ)
Verbonden Broers en Zussen is er voor iedereen die zijn of haar broer of zus verloren heeft.
VBZ organiseert ontmoetingen met elkaar om samen in een ontspannen sfeer ervaringen uit te wisselen. Meer informatie op de website.

            Heel hartelijk bedankt voor uw mail met alle informatie! Wat fijn dat u zo veel voor mij hebt uitgezocht. Hier ga ik mee aan de slag.           

Mevrouw F. de Lenth
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube