Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Hellenique Rouwmedia

Terug naar overzicht pdf

Hellenique

ReclamoHellenique is een ROTA erkend reclame-adviesbureau met een aparte afdeling voor het opmaken van rouwadvertenties en het plaatsen ervan in plaatselijke, regionale en landelijke bladen.

Rouwadvertenties en Rouwkaarten

Via de website www.rouwmedia.nl kan er een familiebericht voor alle kranten in Nederland of buitenland worden opgegeven.

Het team van rouwmedia verzorgt de professionele opmaak van de rouwadvertentie en legt deze, voorzien van de plaatsingskosten, ter goedkeuring aan de opdrachtgever voor.

Ook worden er persoonlijke rouwkaarten gemaakt. Er kan er inmiddels gekozen worden uit ruim 900 voorbeeld rouwkaarten. Zelf opmaken is niet nodig. Wij ontvangen de tekst en eventuele afbeeldingen en maken er een mooie, persoonlijke rouwkaart van. Via onze huisdrukker of ons landelijk netwerk van lokale drukkers heeft u de kaarten snel in huis.

Inmiddels maakt Hellenique via de website www.rouwadvertenties.nu voor zo'n 550 uitvaartverzorgers in Nederland rouwadvertenties. Daarbij staan kwaliteit, zorgvuldigheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Reclamebureau Hellenique

Het reclame- en mediadviesbureau Hellenique is gespecialiseerd in het bedenken, produceren en uitrollen van marketing- en reclamecampagnes voor het MKB. Ook voor een nieuwe huisstijl, website, Google Ads of Website-bannering kunt u bij ons terecht. Kijk hiervoor op www.hellenique.nl.

Onze visie

Groots in aandacht. Of het nu gaat om een persoonlijke rouwkaart of een professionele marketingcampagne: Hellenique haalt het beste naar boven.

 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=mQyLEpI7vlM

Naar boven

In ieder geval kan ik er verder mee. Nogmaals dank, fijn dat er een organisatie is als de uwe!

Mevrouw T. Jagers, Zutphen
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube