Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Stichting Begraafplaatsen en Crematoria West-Brabant

Terug naar overzicht pdf

In Breda en omstreken is Zuylen een bekende naam. We beheren maar liefst elf fraaie begraafplaatsen in en rond de stad en we beschikken over een crematorium. Daarnaast hebben we een eigen uitvaartonderneming onder de naam Zuylen Uitvaartverzorging. Hiermee hebben we alle faciliteiten onder één dak.

De dood is onlosmakelijk verbonden met het leven. Tegelijkertijd staan de meeste mensen er liever niet te lang bij stil. Maar als u overlijdt, is het voor uw dierbaren een prettig idee dat zij zich over uw uitvaart in elk geval geen zorgen hoeven te maken. Omdat Zuylen beschikt over meerdere begraafplaatsen, een crematorium én een uitvaartonderneming waar medewerkers, 24 uur per dag, 7 dagen per week, beschikbaar zijn, hebben we alles onder één dak om persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding vanzelfsprekend te laten zijn. Het is onze missie om de mooiste uitvaart te verzorgen binnen elk budget en passend bij de specifieke wensen en behoeften van de overledene en de nabestaanden.

Een uitvaart gaat niet zo zeer over de dood denken wij; een uitvaart gaat over het leven. Een uitvaart moet recht doen aan het leven dat je hebt geleid. Een afscheid met een ziel noemen we dat bij Zuylen. Steeds meer mensen beseffen dat ze de regie rond hun afscheid in eigen hand kunnen houden. Oók (of juist) in tijden van ernstige ziekte en het naderend einde. Daarmee neemt ook de behoefte aan informatie rondom een overlijden toe. Om daaraan tegemoet te komen, organiseert Zuylen regelmatig rondleidingen op onze begraafplaatsen, maar ook in het crematorium.

Heeft u interesse in een rondleiding? Of heeft u een andere vraag of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op via 076-521 9453 of info@zuylen.nl

Stichting Begraafplaatsen en Crematoria
Tuinzigtlaan 11
4813 XH Breda

Video: https://www.youtube.com/watch?v=MTHrRUCu7gA

Naar boven

 Hartelijk dank voor de voortreffelijk verzorgde informatie. Ik weet wat mij te doen staat!  

Nicole Jansen, Dongen
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube