Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Stichting Lieve Engeltjes

Terug naar overzicht pdf

Stichting Lieve Engeltjes is een Nederlandstalige internetcontactgroep voor mensen die te maken hebben met het verlies van een kind.

Wat is Lieve Engeltjes?
Lieve Engeltjes is een Nederlandstalige internetcontactgroep voor mensen die getroffen zijn door het verlies van een kind. Dat betreffen in eerste plaats ouders, maar ook grootouders, broers, zussen en dierbare naasten vinden via onze maillijsten elkaar in de verwerking van hun verdriet.

Wat doet Lieve Engeltjes?
• Mensen de gelegenheid bieden om, via internet, met lotgenoten contacten te leggen. Deze contacten vinden plaats via onze maillijsten. Iedere lijst heeft 15 tot 20 leden en wordt door twee begeleiders ondersteund. De mailtjes worden verstuurd aan de hele lijst zodat de leden van deze lijst op elkaar kunnen reageren. Doel is elkaar steunen in het verwerkingsproces na het overlijden van een kind.

• Zorg dragen voor informatieverstrekking aan allerlei instellingen die, op welke wijze dan ook, te maken hebben met ouders, grootouders en andere familieleden die een kind hebben verloren, of zullen gaan verliezen.

• Door middel van het zoeken van publiciteit en het verstrekken van informatie proberen tot een stuk begrip van de omgeving te komen, speciaal waar het een verlies betreft van een ongeboren kind of zeer jonge baby.

Brochures

Naar boven

 Veel dank voor al uw assistentie, want zonder de informatie over de grafrusttermijn die u me had gestuurd was het waarschijnlijk niet gelukt. 

Ellen van Rijn, Deventer
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube