Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Utrecht 6 juli: workshop labyrint tekenen

20-06-2019

Op zaterdag 6 juli organiseert de vereniging Ouders Overleden Kind een algemene ledenvergadering. Na afloop wordt samen geluncht en daarna volgt de workshop ‘labyrint tekenen’ door Wilma Koolstra. Ook als je alleen interesse hebt in deze workshop, ben je van harte welkom. Als je je aanmeldt, geef je even aan of je ook wil lunchen. Ook welkom als je (nog) geen lid bent van OOK.

Aanvang lunch: 12.30 uur – 13.30 uur
Aanvang workshop: 13.30 – 16.30 uur

Wilma: “Als een dierbare overlijdt, lijkt het alsof je in een moeras zit. Je hebt geen idee hoe je er ooit uit zult komen. Je komt in een doolhof terecht. Niemand kent de weg, je verdwaalt. Keer op keer. Vanuit het doolhof kun je in een labyrint terechtkomen: de weg ligt voor je en ook al is die weg lang, met allerlei bochten, je weet de weg te gaan. Ik kwam drie jaar geleden ook in het land van rouw. Ik ging onderweg.
En soms als ik dacht, nu ben ik helemaal goed op de juiste weg, viel ik opeens weer in het moeras. Er is geen speciale volgorde in fases. Toch heeft de tijd wel iets gedaan met mij. Ik heb in elk geval ontdekt hoe het landschap eruit ziet. Ik schrik niet meer zo als ik verdwaal of struikel. Mijn vertrouwen en veerkracht zijn groter geworden.”

Meer informatie en aanmelden via de website van de OOK.

Locatie
PGO Support
Daltonlaan 600
Utrecht

 

Naar boven

 Veel dank voor al uw assistentie, want zonder de informatie over de grafrusttermijn die u me had gestuurd was het waarschijnlijk niet gelukt. 

Ellen van Rijn, Deventer
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube