Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Van der Stappen Uitvaartverzorging

Terug naar overzicht pdf

Afscheid nemen begint bij vasthouden wat je lief is.
Wij helpen u graag bij het verzorgen van een bijzonder afscheid, waarin uw herinneringen en emoties alle ruimte krijgen. We nemen u alle zorgen uit handen zodat u en uw dierbaren alle tijd hebben voor het verwerken van de eerste emoties. Als u inspiratie wenst voor de invulling van het afscheid dragen we ideeën aan en helpen met teksten en muziek. Samen zorgen we voor een mooi persoonlijk afscheid, dat u straks houvast kan geven bij de verwerking van uw verdriet.

Een vertrouwd houvast bij het afscheid
Van der Stappen uitvaartverzorging is een eigentijdse uitvaartonderneming met diverse vestigingen in Zuid Oost Brabant. Met eigen uitvaartcentra, medewerkers, wagenpark en grafische afdeling hebben we alle diensten in eigen beheer en kunnen we uw vragen goed en professioneel beantwoorden, op elk uur van de dag. Van der Stappen uitvaartverzorging heeft al negentig jaar ervaring met de persoonlijke invulling van een afscheid. Tot in detail en met de grootst mogelijke zorg geregeld. In een klein, hecht team, maar wel met alle mogelijkheden die de gehele onderneming biedt. Ook na de uitvaart kunt u uiteraard op ons blijven rekenen, we bieden nazorg waar nodig. Samen zorgen we voor een passend afscheid, persoonlijk en gedenkwaardig, dat u straks houvast zal geven bij de verwerking van uw verdriet.

Van der Stappen uitvaartverzorging
Spaarpot Oost 2
5667 KT  Geldrop

Vestigingen en betrokken uitvaartverzorgers in Geldrop-Mierlo, Eindhoven, Nuenen c.a. Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Cranendonck, Weert

Postbus 85
5660 AB  Geldrop
040-2861383

Brochures

  • Van der Stappen Uitvaartverzorging - Brochure Download pdf (1.15 MB)
  • Van der Stappen Uitvaartverzorging - Wilsbeschikking Download pdf (412.59 KB)
Naar boven

Wat fijn dat jullie me persoonlijk terugbelden, daardoor kon ik mijn vraag iets makkelijker duidelijk maken. Bedankt!

Mw. A. de Graaf-Stapper, Ruinen
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube