Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

ZorgAccent

Terug naar overzicht pdf

ZorgAccent is een brede zorgorganisatie met diensten variërend van thuiszorg, woonzorg en verpleeghuiszorg, dagbesteding, Huishoudelijke hulp ZorgAccent, voedings- en dieetadvies, bijeenkomsten, thuis revalidatie en behandelingen en gemaksservices aan huis. Er werken ruim 2000 medewerkers en 1000 vrijwilligers.

Thuiszorg
Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in zijn of haar eigen omgeving blijven wonen. In de buurt waar iedereen u kent. Heeft u hulp nodig maar wilt u wel de regie in eigen handen houden? Ook bij u in de buurt staat een thuiszorgwijkteam van verzorgenden en verpleegkundigen van ZorgAccent klaar. Zij leveren allerlei vormen van thuiszorg, met respect voor uw wensen en behoeften.

Als lid van ZorgAccent PLUS krijgt u korting op de verschillende gemaksservices aan huis, theater met een toefje zorg, korting op drie grote zorgverzekeringen zoals: Menzis, Zilveren Kruis Achmea en Univé. Daarnaast kunt u als lid gratis loophulpmiddelen lenen voor 26 weken via de uitleenservice van Medipoint-ZorgAccent. In de Thuiszorgwinkels van Medipoint in Almelo en Nijverdal krijgt u 10 % korting op de verkoopartikelen.

Denken in mogelijkheden
Wat wilt u, wat kunt u nog zelf en waar heeft u hulp bij nodig? Omdat ieder mens uniek is, kijken we samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden. Zodat u zo lang mogelijk kunt blijven leven zoals u dat wilt. Of het nu gaat om zorg, advies, hulp, gemak of ontspanning, ZorgAccent denkt in mogelijkheden.

Kernwaarden
In het contact met onze klanten, met elkaar en met onze partners staan de volgende waarden centraal:
•aandacht voor elkaar
•respect voor elkaar (iedereen is uniek)
•iedereen voelt zich thuis bij ons

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ZorgAccent T. 0900-0678 ( lokaal tarief) of via de website.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=PhzOLzM_AQI

Naar boven

 Fijn dat u antwoord geeft op zoveel verschillende vragen, dat geeft rust. 

De heer van der Weert
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube