Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Zwolle 4 juni: film ‘Brozer - leven met verdriet’

14-05-2019

Het Netwerk Palliatieve Zorg organiseert in samenwerking met de Stadkamer Zwolle een filmavond op dinsdag 4 juni.

De film is ‘Brozer’, over ongeneeslijke ziekte, met gelegenheid om na te praten o.l.v. Marjan de Gruijter, kaderarts palliatieve zorg. Aanmelden is noodzakelijk.

De film begint met een kort welkom om 19.15 uur en eindigt met gelegenheid tot napraten o.l.v. Marjan de Gruijter, kaderarts palliatieve zorg. De organisatie is in handen van het Netwerk Palliatieve Zorg.

In deze bijzondere speelfilm wordt het verhaal verteld over Muis (Leonoor Pauw) die ongeneeslijk ziek wordt door uitgezaaide kanker. Het leven krijgt een andere betekenis. De zondagen brengt ze regelmatig door met haar zussen. Zondagen gevuld met boosheid, humor, angstige gevoelens en liefde.

De film verbeeldt de pogingen van de vier zussen om met dit verdriet om te gaan om zo grip te krijgen op de vergankelijkheid. Brozer (2014) is een ‘vervolg’ op de film Broos uit 1997. Dit maal gaan de actrices terug in hun rol als actrices nadat één van het ongeneeslijk ziek blijkt te zijn.

Na afloop van de film is er tijd om de film te bespreken.
 
Datum: dinsdag 4 juni 2019
Locatie: Stadkamer Centrum, Zeven Alleetjes 1a, 8011 CV Zwolle (Locatie is op 2 minuten loopafstand van NS station, aan de achterzijde is een P)
Tijdstip: 19:15 - 21:30 uur
Deelname: gratis, wel reserveren
Kaarten reserveren: via website Stadkamer Zwolle/Activiteiten

Naar boven

 Erg plezierig, zoals jullie me verder hebben geholpen. Dat maakte het maken van sommige keuzes iets makkelijker… Ik ben er echt mee geholpen. 

Dhr. K. de Wolff, Rotterdam
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube