Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Over ons

Wat is de Uitvaart Informatie Hulplijn?

De Uitvaart Informatie Hulplijn is een centraal informatiepunt waar iedereen kosteloos terecht kan met alle vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg. Op onze website zijn de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld.

Via het gratis telefoonnummer 0800 - 44 44 000 is de Uitvaart Informatie Hulplijn 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken voor persoonlijke vragen. U kunt uw vraag ook per e-mail  info@uitvaartinformatiehulplijn.nl stellen. Al uw vragen worden kosteloos door ons beantwoord.

De Uitvaart Informatie Hulplijn is onderdeel van de SCU, Stichting Centrum voor Uitvaartinformatie. De SCU is in 2002 opgericht met het doel alle informatie rondom overlijden, uitvaart en nazorg te bundelen en breed beschikbaar te stellen. Aanleiding voor het initiatief was de ervaring van een aantal instellingen en organisaties dat er grote behoefte bestond aan één loket waar dergelijke informatie werd aangeboden. Tot dusver was de informatie erg versnipperd, en moest men langs vele adressen om een antwoord te krijgen. De SCU biedt daarvoor een oplossing. De stichting heeft geen winstoogmerk en wordt ondersteund door een aantal participanten en Vrienden van de SCU.

Naar boven Heeft u vragen? Bel gratis de Uitvaart Informatie Hulplijn: 0800 - 4444 000.

 Veel dank voor al uw assistentie, want zonder de informatie over de grafrusttermijn die u me had gestuurd was het waarschijnlijk niet gelukt. 

Ellen van Rijn, Deventer
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube